Contest Festival

fin

Samen met 5 vrienden zijn wij een half jaar geleden begonnen met het organiseren van ons eigen festival. Met 5 totaal verschillende types in onze organisatie hadden wij een grote kans om een succesvol feest op te bouwen en zo een nieuw concept te verzinnen. Na een aantal gesprekken waarin wij van onze accountant een onafhankelijk financieel advies kregen hebben wij het risico genomen. Wij ORGANISEREN DIT JAAR CONTEST FESTIVAL.

Wat houd contest festival in? Contest festival is een feest waar allerlei Dj’s komen draaien die nog niet heel bekend zijn. Zij zijn opweg naar de top maar hebben een steuntje in de rug nodig.  Wij gaan de komende maanden veel talenten in de gaten houden en selecteren voor ons festival. Vanuit de genres Techno , House , Deephouse en Hardstyle komen 10 namen op elke stage die mogen draaien. Voor de Dj’s hebben wij geen groot budget nodig. Wij helpen hun aan het bouwen aan zijn of haar naam en daarvoor in de plaats krijgen zij een kleine vergoeding. Uit ons onafhankelijk financieel advies bleek dit ook zeer voordelig te zijn en veel kosten te schelen. Deze groote kostenpost zorgt ervoor dat er veel minder risico is dat het festival een ‘’flop’’wordt.

Meerdere grote bedrijven hebben al aangegeven om Sponsor te willen zijn en hebben ons een onafhankelijk financieel advies toegestuurd. Ook zijn er grote Horeca ondernemers en namen zoals La Place en dergelijke die de horeca volledig onder handen willen nemen.

Nu 6 maanden later is het nog 2 weken voordat het festival begint. De kaartjes zijn volledig uitverkocht en het beloofd mooi weer te worden. Naar schatting zullen wij positiever uitkomen dan in eerste instantie was berekend in ons onafhankelijk financieel advies . Mochten wij genoeg winst maken en het succes zo groot zijn dan willen wij alvast mededelen dat er volgend jaar weer een Contest Festival zal zijn.